tiistai 24. marraskuuta 2015

Ilta Paolan matkassa

20.11.2015 palattiin Paolan matkan tunnelmiin, kun IVANAHelsingin liikkeessä Helsingissä järjestettiin jäsen- ja kutsuvierasilta HoboDogs meets IVANAHelsinki-teemalla.


Illan aikana Paola johdatti kuulijansa Romaniaan ja kodittomien koirien ja niitä auttavien ihmisten maailmaan. Mukana oli runsaasti kuvamateriaalia ja illan aikana nähtiin myös koskettava ja kaunis video Bogartista.

Osallistujia saapui paikalle runsaasti ja tunnelma oli rento, koskettava ja tunteita herättävä. Bogartin video seinälle heijastettuna keskellä liikkeen kauniita vaatteita ja tuotteita loi kontrastin, joka sai vedet silmiin.


Alussa Kulkurien toiminnanjohtaja Salla Honkapää esitteli yhdistyksen toimintaa ja kertoi hieman Romanian kodittomien koirien tilanteesta ja vaikutusmahdollisuuksista siihen.
Sen jälkeen Paola pääsi aloittamaan tarinansa ja matkaa käytiin läpi paikka kerrallaan.

Paola ja Salla


Yleisöä

  
Pikku-Mihai, joka on saanut kodin SaksastaOnevet-klinikan työntekijä Irina Popescu

Onevetin työntekijät Andreaa Cristina ja Irina Popescu

Paola ja Tabita


Paola ja Rosiorin ainoa eläinsuojelija, Cornelia Stan

Sterilointien ja valistuksen merkitys oli myös esillä illan aikana. Dr. Aurelian Stefan vie tätä kaikista tärkeintä sanomaa eteenpäin.

Asociatia Suflete Dragin tarhalla


Tarinan edetessä Rosiori de Vedeen saakka Paola esitteli kunnalliselta tarhalta adoptioon valitsemiaan koiria. Osa heistä on saanut kodin Saksasta, osa odottaa edelleen kotiaan.

Silmäkulmat kostuivat yhdellä ja toisella, kun tarinan keskeytti illan kunniavieras, Rosiorista Paolan valitsema onnekas, Suomesta kodin saanut Bimi.
Iloinen, luottavainen ja hyvinvoiva Bimi hurmasi yleisönsä. Erityisen liikuttava oli Paolan ja Bimin kohtaaminen. Elämä voi todellakin muuttua.

Bimi Paolan sylissä matkalla pois Rosiorin kauhuista syksyllä 2015.
Bimi isäntänsä sylissä tapaamassa Paolaa 20.11.2015


Illassa lanseerattiin myös Kulkurien uutuustuote, RescueRusetti.
Rusetin on suunnitellut ja valmistanut Krista Norvasuo ja erikoiskoira Affe-printin on suunnitellut Paola Suhonen.

RescueRusetin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Kulkurien toiminnan tukemiseen. Se on nyt saatavilla Kulkurien verkkokaupassa HoboShopissa sekä IVANAHelsingin liikkeessä Uudenmaankadulla.Kaiken kaikkiaan ilta oli ihana, onnistunut ja lämminhenkinen.

Kiitämme osallistuneita jäseniä ja kutsuvieraita ja IVANAHelsinkiä tapahtuman järjestämisestä.

Erityisesti kiitämme Paolaa, joka jakoi kanssamme merkityksellisen matkansa Romaniaan.


Illasta on nähtävillä useita videoklippejä Kulkurien YouTube-kanavalla ja kuva-albumi kokonaisuudessaan löytyy Kulkurien Facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti