tiistai 25. elokuuta 2015

Ensimmäinen päivä, OneVet-klinikka

Paolan ensimmäinen varsinainen matkapäivä kääntyy yöhön, ja on aika käydä läpi päivän kuulumisia. 

Tämän päivän Paola on viettänyt yhdellä merkittävimmistä Kulkurien yhteistyötahoista, OneVet-eläinlääkäriklinikalla, jonka kautta kaikki Kulkurien adoptio-ohjelmassa olevat koirat kulkevat ennen Suomeen saapumistaan. Lisäksi klinikan sydämellinen ja pätevä henkilökunta huolehtii lukuisista kodittomista koirista, joita varten OneVetilla on oma hoitola, jonne Paola matkaa huomenna. Siellä on tällä hetkellä noin 150 koiraa, mutta siitä kuulemme lisää huomenna. 

Klinikan tiloissa Paola sai tänään tutustua noin 40 karvakorvaan, jotka saivatkin Paolan ansiosta mukavan päivän klinikan sisäpihalla vapaana ulkoillen Paolan toimiessa ison lauman valvojana ja kaitsijana. Samalla hän siivosi häkkejä ja kuvasi kavereitaan paahtavan kuumassa ilmassa. Kuuden tunnin yhdessä vietetyn ajan jälkeen koirat olivatkin jo niin väsähtäneitä harvinaisen kivasta päivästä, että ne palailivat itsekseen siivottuihin koppeihinsa nukkumaan.Vilttiä viedään! Kuva: Paola Suhonen

Kuvaus-assistentti paikalla
Kuva: Paola Suhonen

Rauhallinen tarkkailija
Kuva: Paola Suhonen

Paola sai kuulla monia tarinoita klinikan tiloissa majailevista koirista. Alla olevien kuvan pieni koira, Mini-Mihai, oli tullut klinikalle oksan lävistämänä ja se oli ollut hyvin lähellä kuolla. OneVetin eläinlääkärit olivat saaneet pelastettua kodittoman pikkuturren hengen ja se on toipunut täysin kokemuksistaan. Tänään se hääräili klinikan pihalla muiden koirien kanssa reippaana ja sosiaalisena ja parkkeerasi itsensä Paolan syliin aina kun mahdollista. Mini-Mihai 3 kk sitten, juuri löydettynä, eläinsuojelija Mihai Grigorien kanssa
Kuva: Mihai Grigorie/MG Rescue


 
Mini-Mihai tänään
Kuva: Paola Suhonen
Klinikalle tuotiin tänään myös mm. emo kahden pienen pentunsa kanssa ja Paola sai tutustua myös kolmijalkaiseen Kayaan, joka juoksi vaivatta menemään koirakaveriensa kanssa. Myös Kaya on MG Rescuen koiria, ja omaa kotiaan vailla, kuten kaikki kuvissa esiintyvät koirat.

Jos olet kiinostunut adoptiomielessä kuulemaan lisää jostakin blogissa esiintyvästä koirasta, tutustuthan huolellisesti kaikkiin adoptio-infoihin ja ota sen jälkeen yhteyttä Kulkurien Sallaan


Kaya ja Mihai Grigorie
Kuva: Paola Suhonen

Paola klinikan pihalla
Kuva: Onevet


Päivän lomassa Paola tutustui myös klinikan muihin tiloihin ja hän oli vaikuttunut siitä miten modernia ja siistiä kaikkialla oli. Erityisesti Paola kuitenkin kehui OneVetin henkilökuntaa, miten sitoutuneita ja sydämellisiä eläinten ystäviä he ovat ja tekevät joka päivä palkkatöidensä lisäksi uskomattoman hyvää työtä kodittomien koirien eteen.

OneVetin henkilökunta oli ilahtunut Paolan vierailusta ja vilpittömästä halusta auttaa ja he toivottivat Paolan tervetulleeksi takaisin milloin tahansa.


Klinikan asiakas
Kuva: Paola Suhonen


Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan päivään. Huomenna Paola tutustuu noin 150 koiraan OneVetin hoitolan tiloissa. Kuva-albumia hoitolalta voi katsella Kulkurien toukokuiselta Romanian matkalta TÄÄLTÄ.


Paola <3 Mini-Mihai
Kuva: Paola Suhonen

1 kommentti:

  1. Kiitos mahtavasta teosta ❤❤ Kahden rescue-koiran mammana tämä koskettaa syvästi! Lisää näitä ❤❤

    VastaaPoista